Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Menaxhimi i Ndërmarrjeve të Vogla e të Mesme (NVM)

 Njoftim:

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të tretë të programit të studimit Menaxhim i NVM-ve, se ditën e Hënë, datë 7 Nëntor 2016ora 09:00 do të zhvillojnë modulin Economic Policy.

 

Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul DUHET të dorëzojnë brenda ditës së premtedatë 4 Nëntor 2016 kërkesën për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Sekretarisë së FASTIP dhe mandat arkëtimin për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Degës Ekonomike.

 

 

Njoftim:

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të programit të studimit Menaxhim i NVM-ve, se ditën e Hënë, datë 31 Tetor 2016ora 09:00 do të zhvillojnë modulin Introduction to Business.

 

Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul DUHET të dorëzojnë brenda ditës së premtedatë 28 Tetor 2016 kërkesën për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Sekretarisë së FASTIP dhe mandat arkëtimin për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Degës Ekonomike.

 

 

Njoftim:

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të tretë të programit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme, se ditën e Hënë, datë 24 Tetor 2016, ora 09:00 do të zhvillojnë modulin Sales Management.

 

Studentët që kanë për rindjekje këtë modul DUHET të dorëzojnë brenda ditës së premtedatë 21 Tetor 2016 kërkesën për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Sekretarisë së FASTIP dhe mandat arkëtimin për rindjekje moduli (shkarkoje këtu) pranë Degës Ekonomike.

 

 

 

 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2016-2017.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme.

 

 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme përgjatë viteve 2010-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë Partnere:

 • Brunes
 • AlbTelecom & Eagle Mobile
 • Kantina e Pijeve "Gjergj Kastrioti Skëndërbeu"
 • Qendra Tregtare Bluestar
 • Telekom Al
 • Teleperformanca
 • Vodafone AL


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
 • 05.10.2011

  Kalendari Akademik 2013-2014

  me shume
 • 05.10.2011

  Rregullorja e studimeve dhe provimeve

  me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password